Demonstratie Eindhoven Airport!

Datum:zaterdag 25 maart 2023
Tijd: van 12:00 tot 13:30
Plaats:Eindhoven Airport
Aangemeld:

Meer info

Details

Eindhoven Airport heeft de boel niet op orde

Naast alle luchtvervuiling, geluidsoverlast en gezondheidsschade die Eindhoven Airport aanricht, hebben ze ook hun natuurvergunning voor burgerluchtvaart niet op orde.

Wij hebben vijf eisen aan Eindhoven Airport:

  • Stop met vervuilen
  • Schrap onnodige vluchten
  • Vertel het eerlijke verhaal
  • Stel wettelijke klimaatregels
  • Geef vliegen een eerlijke prijs

Wij roepen iedereen op om 25 maart mee te doen aan de actie tegen deze grootvervuiler. Vliegen kan niet meer. Kom samen in actie voor een eerlijke, groene toekomst.

Bereikbaarheid Airport Eindhoven

Je komt er makkelijk met bussen 400 en 401 vanaf CS Eindhoven.

Parkeren

Gratis parkeren bij het vliegveld is niet mogelijk. Je kunt reserveren in een parkeergarage o.a. via deze website: https://shop.eindhovenairport.nl/book/EIN/Parking?parkingCmd=selectProduct. Goedkoper is parkeren langs de weg waar een dagkaart € 4,20 kost, maar je moet dan wel een beetje geluk hebben dat er nog ergens plaats is. Probeer bijvoorbeeld de Jan Hilgerweg of de Marinus van Meelweg.

Fietsen

Er is een fietsenstalling bij het busstation onder de parkeergarage recht voor de vertrek- en aankomsthal. En er wordt gekeken of er een extra tijdelijke stalling kan komen voor de 25e.

Meer info hier.

tinyurl: link

Aanmelden

Als u al bekend bent bij ons zullen we uw aanmelding koppelen aan de bestaande gegevens, invoer van uw emailadres volstaat in dat geval.

Houd mij op de hoogte (afmelden kan altijd).